Ukusan obrok pun proteina. 😋🍝
Sastojci:
- Beamy mješavina za veganske hamburgere
- 0,7 l pasirane rajčice
- maslinovo ulje
- proteinski špageti
- sol, papar, mediteransko bilje
- 1 mali luk
Postupak:
- U posudi pomiješajte Beamy smjesu, 250 ml vode i 2 žlice ulja. Smjesu stavite u hladnjak na 10 minuta.
- Nasjeckajte luk i popržite ga na malo ulja. Dodajte pasiranu rajčicu i dobro začinite.
- Od smjese oblikujte kuglice proizvoljne veličine i pržite ih na ulju cca. 3 min po strani. Pečene dodajte u tavu s umakom od rajčice, poklopite i kuhajte na laganoj vatri još 15 minuta.
- U međuvremenu skuhajte špagete. Kad su kuhani, kuglice premjestite na tanjur i špagete umiješajte u umak od rajčice.
- Servirajte na tanjur, dodajte kuglice i pospite svježim začinskim biljem.